Apeldoorn by night

Sessie 25

Sessie 23 + 24 recap

Agent 48 slijmt bij de Toreador, geeft de Nosferatu geld, en belooft de mensen in Arnhem dat wij Apeldoorn weer gaan redden. We gaan naar Apeldoorn, waar we bij een parkeerplaats langs de snelweg een heleboel ellende veroorzaken: We vermoorden daar alle mensen, roepen 2 agenten op die we ook vermoorden zodat Marlous en Agent 48 ook politiekleding hebben.

We gaan lopend verder naar Apeldoorn, waar we op een voetbalclub de Malkavians tegenkomen. Olli verraadt Agent 48 bij de malks wanneer hij bij ze begint te slijmen, omdat ze al een paar keer eerder coterie-leden dit soort spelletjes heeft zien spelen en het niet nog een keer wil laten gebeuren.

Agent 48 krijgt dementia met een heleboel nare aandoeningen (o.a. hysteria, multiple personality disorder, bullimia, OCD) en Olli gebruikt presence 3 om hem onder controle te krijgen. Ze jatten fietsen en gaan naar de kelder van Leana terug zodat ze hem daar op kunnen sluiten.

Sessie 25 – 2 januari 2015
Aanwezig: HJ, Noor, Iris, Eelco, Dominique, Danique

In de boekwinkel komt een nieuw persoon binnen. De ghoul van Leana komt de coterie waarschuwen dat er een kindred in de winkel is. We maken kennis met haar, (Danique’s character – naam opzoeken), die zegt dat ze een Toreador is die in opdracht van de Toreador polshoogte komt nemen in Apeldoorn en een klusje heeft.

We binden Agent 48 vast vanwege zijn ‘probleempjes’ (hij is klein meisje Anna en brompot opa geweest intussen) en gaan dan slapen in de kelder van Leana’s boekwinkel.

De volgende ochtend zijn Olli en (Danique’s character) vroeger op dan de rest. Olli intimideert (Danique’s character) om haar te vertellen waarom ze hier echt is, ze laat een doosje zien en zegt dat ze dit aan de prinses moet geven onder het Loo, maar ze weet niet wat er in het doosje zit. Ze doet dit omdat ze bij iemand in het krijt stond.

Wanneer de rest wakker is maken we Agent 48 los. Hij wordt wakker als zichzelf en gaat op zoek naar zijn guns die Roxy veilig had gesteld. Dan wordt hij weer een nieuwe persoonlijkheid, iemand met complottheorie├źn die bang voor ons is. Olli houdt hem in bedwang en Roxy en Marlous schoppen hem in de hoop dat hij weer een andere persoonlijkheid wordt, maar Marlous schopt hem keihard kapot, en dat was het einde van weer een mannelijk coterie-lid… (Danique’s character) was intussen op pad gegaan om met haar eigen zaakjes bezig te gaan maar zij en Olli wisselen telefoonnr’s uit.

Leana gaat dan een laptop jatten maar wordt door de politie gesnapt. Ze wordt gevangen genomen, maar wordt weer losgelaten omdat het ze duidelijk is dat ze superdom is en ze gaan haar volgen. Marlous belt Olli en Roxy en zegt dat ze gevolgd wordt, denkt ze. Ze spreken af bij de malks. Olli schrijft (Danique’s) telefoonnummer en Ninna’s telefoonnummer op en gooit dan haar telefoon weg onderweg naar de malks, voor het geval ze getraceerd worden.

Bij de malks vragen ze de malkavians om hulp. Een Dr. Stefan Schmidt helpt hen en maakt de politieagent die Marlous volgde gek. Daarna draagt de malk elder Dr Schmidt op om met de coterie mee te gaan en de coterie gaat onderweg naar zijn praktijk.

Comments

Mews

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.