Apeldoorn by night

Sessie 17 + 18 (Jan 20, 2012)

IRL datum: 13 juni 2014 + 27 Juni 2014
IG datum: 20 + 21 januari 2012
Aanwezig: Harm-Jan (GM), Iris (Ollivandra), Noor (Syeira, later Leana), Eelco ( R, later Jeremy)
Geschreven door: Sessie 17: Iris – Sessie 18: Iris (Ollivandra)

Sessie 17 – Nancy’s dood
(door Iris)

Terwijl R, Syeira en Nancy in de auto door Apeldoorn reden kwam er een pizzakoerier van San Remo naast de auto rijden. Net toen Syeira wilde stoppen pakte hij een geweer en schoot door het achterraam heen, waar Nancy zat.

Het was duidelijk dat Nancy het niet zou overleven, gezien er weinig van haar gezicht over was, dus Syeira greep gelijk haar kans en slorpte de overblijfselen van haar coterie-member op.

Ze wisten te achterhalen dat degene die dit gedaan had waarschijnlijk iemand die ‘Het Zwaard’ heette was (sorry als dit fout is, weet niet meer precies).

Sessie 17 – R’s plan + MDMA

Gelukkig had R een plan. Hij nam het lijk mee naar pizzeria San Remo, waar hij inbrak. Hij reeg Nancy’s lichaam op de kebabspies. Hij tekende een briefje waarop hij een zwaard tekende als waarschuwing voor Het Zwaard.

Ik weet even niet meer wat er nog meer is gebeurd die sessie en of ik nog wat gedaan heb… Volgens mij waren we ook nog naar de Ravnos gegaan om de Elder te vertellen over Nancy.

Oh ja, Olli heeft ook nog pure MDMA genomen via een gast in de parkenbuurt die ze het spul hadden gegeven, waar ze R om had gevraagd en zijn gaan halen bij Bob op het marktplein. En is uiteindelijk thuis beland.

Sessie 18 – Massa-slachting in Coterie
(weer door Olli)

Ik werd wakker in mijn mooie nieuwe huis. Alles voelde grijs aan, gewoon bluh en pijnlijk en stom, nadat alles gisteren nog fijn was. Ik deed de TV aan om te kijken of er wat op het nieuws was. Er was nieuws van een terroristische aanslag bij de San Remo pizzeria. Dat klonk niet goed, en het laatste wat ik op deze brakke ochtend nodig had. Ik belde gelijk Syeira, die niet opnam. Ik belde R. Ook al niets.

Eerst ging ik naar het appartement van Syeira. De deur was opengebroken. Binnen zag ik geen sporen van een gevecht. Ik besloot naar het Elysium te gaan om te kijken of ze daar waren (in wat voor staat dan ook).

Bij het Elysium aangekomen stond er een ghoul buiten die wat moeilijk deed. Hij maakte wat grapjes over Syeira, waardoor ik een onheilspellend gevoel kreeg. Toen ik het Elysium binnenkwam zag ik ze daar hangen, hun lichamen.

Hun lichamen, want hun hoofden waren niet meer dan een bloederige vlek…

Sessie 18 – Nieuwe coterie

Ik ging naar de Prins toe, me al te bewust van het feit dat het mijn coterie was, en er dus mogelijke repercussies waren, ook al was ik er niet bij toen dit gebeurde. De Prins had me gelukkig laten volgen toen ik naar nieuw huis op zoek was en vroeg me in het vervolg mijn nieuwe adres door te geven. Gelukkig had ik dat niet gedaan…

Hij zei ook dat ik een nieuwe coterie kreeg, had blijkbaar al wat geregeld, en gaf me een kaartje van een boekwinkel. Ik hield het kort en vertrok naar de boekwinkel.

Bij de boekwinkel aangekomen deed ik de deur open. Overal boeken. Bijna claustrofobisch veel ervan. Er stond een man in de winkel, die al gauw doorhad dat ik naar zijn dochter op zoek was.

En daar zat ze dan. In een stoffig boek over electronica gedoken, met jampotbril, frutselig haar en een mantelpakje dat ofwel heel stoffig ofwel heel vaal was. Ik wist niet welke erger zou zijn.

Ze stelde zich voor als Leana.

In haar “auto” (een oud blik waarvan het me verbaasde dat het nog reed) gingen we richting mijn huis. Het duurde heel erg lang voor we er waren. Heel. Erg. Lang.

Daar aangekomen kregen we een woordwisseling omdat ze vond dat ik niet respectvol genoeg was, ofzo. Niet mijn schuld dat ze elke keer nerdige dingen zei waardoor ik het niet kon laten opmerkingen te maken, en een auto heeft die als oud schroot nog meer waard is. Uiteindelijk mepte ik haar op haar bek omdat ze grof was, in de hoop haar iets te leren.

De buurman kwam net naar buiten met zijn hond toen Leana die hond besprong en leegzoog. Shit.

Gelukkig bleek de buurman Jeremy, mijn andere nieuwe coterie-lid. Hij leek niet erg aangedaan door de dood van zijn hond. Hij bleek wel een vrouw te hebben. En politicus te zijn, te zien aan de vele flyers en posters rondom het huis.

Sessie 18 – De kroeg

We gingen naar een of ander gaar kroegje omdat Jeremy en Leana honger hadden. Ik mocht in Jeremy’s coole bak rijden. Ik realiseerde me terwijl ik erin reed hoe erg ik het miste, al die dure auto’s van papa. Jeremy gaf een rondje in de kroeg. Leana had al vrij gauw veel jongens om zich heen hangen omdat ze haar bier gelijk weer uitkotste, wat genoeg zei over het niveau van de kroeg, en ging helemaal los.

Jeremy probeerde intussen een vrouw te versieren (of haar stem te winnen in de gemeenteraadsverkiezingen, ik weet het niet zeker…), maar was vergeten zijn trouwring af te doen. Leana’s opmerkingen richting hem hielpen ’m ook niet erg veel.

Ik zag een gast op de dansvloer die eruit zag alsof ’ie het gigantisch naar zijn zin had. Ik vroeg me af of dit het spul was dat Ninna me had gegeven en besloot het te proberen. Hoewel ik me wel bijzonder voelde – energiek en scherp – was dit ook niet het gevoel dat ik zocht.

Volgende sessie: 11 Juli 2014

Comments

Mews

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.